Házhoz rendelhető szolgáltatások

Az Otthon Gondoz-Lak Egyesület ÚJ SZOLGÁLTATÁSAIVAL VÁRJA MEGLÉVŐ ÉS ÚJ MEGRENDELŐIT!

HÁZHOZ RENDELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK BÉKÉS MEGYÉBEN ELSŐKÉNT

Az Otthon Gondoz-Lak Szociális Közhasznú Egyesület tevékenységének egyik legfontosabb célja, hogy az egyének életében átmenetileg vagy tartósan jelentkező speciális élethelyzetekre hatékonyan reagáljon (pl. felügyelet idős személyre, gyermekre akár 24 órában, igény szerint hétvégén is) .

Több évtizedes szakmai munkánk során azt tapasztaltuk, hogy a családok a természetes élettérben nyújtott segítséget választják szívesebben hozzátartozóikról való gondoskodásuk során.

Egyesületünk egy olyan kompelx szolgáltatási palettát állított össze, amely abban nyújt segítséget, hogy szeretteik önálló életvitelüket minél tovább fenntarthassák a biztonságot jelentő otthoni környezetből való kimozdítás nélkül.

Segítséget tudunk nyújtani azon személyek számára is, akik elfoglaltságaik miatt vennék igénybe szolgáltatásainkat, mint pl. takarítás, fűnyírás, egyéb házon belüli és kívüli munkák, stb.

Házhoz rendelhető szolgáltatásaink különlegessége, hogy a szolgáltatási csomag tartalma a megrendelővel közösen kerül kialakításra, melyhez áraink is igazodnak.

Gyors és rugalmas ügyintézésünkkel pedig igyekszünk reagálni a váratlan élethelyzetek megoldására is. Munkánkat magas szakmai színvonalon, felelősséggel és empátiával végezzük. A megrendelői igényekre fókuszálva az ellátási tevékenység tartalma, gyakorisága és időtartama közös megegyezéssel bármikor módosítható.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatosan kérjen bővebb információt, illetve előzetes árajánlatot!

5600 Békéscsaba, Andrássy út 12 1/113. (előzetes időpont egyeztetés alapján)
5540 Szarvas, Kossuth tér 3/2. (előzetes időpont egyeztetés alapján)

Egyesület elnöke: +36 70/603-5088
Szakmai vezető: +36 70/603-5089
Területi koordinátor: +36 70/303-5092

E-mail: szakma.otthonkozeli@gmail.com